WordPress Woocommerce Webshop Laten Maken

1 september 2022 Uit Door partypress

De YITH WooCommerce Quick View plugin is aan te raden voor iedereen die het aankoopproces voor klanten sneller wil maken. Maar onthoud wel dat de software je pagina’s ook wat voller en misschien ingewikkelder maakt voor sommige klanten. Test het gewoon eens en probeer suggestions van je klanten te krijgen voordat je het definitief implementeert. Alle on-line winkels zouden een stay chat-tool moeten hebben om klantenservice te bieden aan mensen op hun website. Er worden een aantal features toegevoegd aan je WooCommerce interface om een naadloze gebruikerservaring voor je klanten te bieden.

  • “WooCommerce” is vertaald in sixty three talen.
  • Tweak: Use filtered headers array in onColumnsChange callback #4964
  • Dank voor de vertalers voor hun bijdragen.
  • De volgende personen hebben bijgedragen aan deze plugin.
  • “WooCommerce” is open supply software program.

Nodige Aanpassing Na Installatie WordPress

Yith WooCommerce Quick View biedt een fast-view pop-up zodat klanten alvast het product kunnen zien, zonder daadwerkelijk naar de productpagina te hoeven gaan. Vanuit die pop-up kunnen ze het product direct in het winkelkarretje doen en vervolgens op “X” klikken om verder te gaan met winkelen.

Er worden knoppen toegevoegd aan product-loops en galerijen zodat bezoekers makkelijk een venster met de belangrijkste information kunnen openen. De fast-view lightbox draait op AJAX, zodat het snel laadt en verder niks op je website onderbreekt.

Verzamel feedback van je klanten nadat ze een chat hebben gehad met één van je mensen. De stay chat neemt automatisch initiatief om je klanten te benaderen, in plaats van zich passief te verbergen tot ze op zoek gaan. Alle offline communicatie wordt opgeslagen als ondersteuningstickets, zodat je eenvoudig later online WordPress website kan komen en alsnog je klanten kan helpen. De transcripten van de chats worden opgeslagen zodat je ze kan analyseren en kan kijken wie van je brokers het meest effectief zijn en waarom.

Het doel van een quick-view function is het minimaliseren van het aantal stappen om een product in een winkelkarretje te doen. De standaardplugin is free of charge, maar je kan betalen voor het ook eerder genoemde YITH-abonnement , voor $59 WordPress hosting,ninety nine per jaar. Features waardoor YITH WooCommerce Quick View een goede keus is Het kost maar een paar seconden om de plugin te installeren, waarna de fast-view wordt toegevoegd voor al je producten.

Onthoud dat er ook finest wat gratis stay chat plugins beschikbaar zijn. Maar serieuze on-line winkels zullen op een gegeven second iets krachtigers nodig hebben, zoals LiveChat. Het biedt een mooie, perfect aan te passen stay chatbox op je web site. Het volgen van je bezoekers is onmisbaar om te begrijpen wat je klanten doen op je web site en waar ze wellicht hulp bij nodig hebben.

De volgende pakketten zijn beschikbaar: De prijs per agent wordt steeds duurder omdat er meer options bij komen. We raden je aan even op hun website te kijken wat jij wel of niet nodig hebt voor jouw onderneming.

Dit is een volledig chat-pakket, niet een halve open-supply oplossing. Het biedt volledig tools zoals het volgen van de bezoeker, triggers voor de chat en suggestions woocommerce. Er is een gratis testversie, maar daarna moet je betalen.

Woocommerce Koppelen Met Mailblue