WordPress Specialist

23 februari 2023 Uit Door partypress

Volledig vrij van licentiekosten Efficiënt ontwikkelingstraject Keuze uit meerdere leveranciers d-Media is in 2002 opgericht in Breda en is een van de middelgrote internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open supply systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal.

Heb je al een WordPress website? WordPress projecten waar we trots op zijn Meertalige web site met interactieve landkaart

Ultra Snelle WordPress Hosting (unlimited)

De oplossing: maak zelf een plugin en geef deze aan de community. Wij hebben veel ervaring met het maken van custom themes en plugins. Bij d-Media werk je samen met een team WordPress hosting van zeven specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen.

Plugins ontwikkelen voor jouw on-line enterprise; Koppelingen met jouw backoffice realiseren via API, XML, JSON of CSV; Opschonen van gehackte WordPress websites; Snelheidsoptimalisatie van trage WordPress websites;

Naast maatwerk websiteskun je bij ons ook terecht voor process automation, security updates en website beheer. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat je het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren je goed zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken. Is WordPress voor jouw project de juiste keuze? Voel je je thuis bij d-Media?

  • Een prima aantal wat mij betreft.
  • Je hebt verder ook nog een andere handige optie.
  • Daarnaast kun je ook aangeven of je de laatste of eerste pagina als eerst wilt tonen in het bericht.
  • Meer maakt het vaak niet mooier, omdat thema’s er over het algemeen voor zorgen dat alle reacties per niveau net iets smaller worden.

We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking wordpress webshop aangaan. Neem daarom gerust contact op!

Veilig houden van WP sites, door het periodiek toepassen van de beschikbare security updates. Soms lopen wij tegen functionaliteit aan die echt niet magazine woocommerce ontbreken in WordPress.

Dan bouwen de WordPress specialisten van d-Media dit graag voor je. Zo kunnen we voor iedere onderneming de juiste website realiseren. Voordelen van open supply volgens onze WordPress specialisten