Website Laten Maken Door WordPress Specialist Netfort

2 mei 2023 Uit Door partypress

Voordat We Naar Stap 5 Gaan: Laat WordPress Gerust Los En Ga Eventueel Voor Jouwweb

Je kunt de WordFence ook gebruiken om een gehackte / besmette web site te scannen op onregelmatigheden en deze te corrigeren. Wil je direct op de hoogte gesteld worden als er een replace is van WordPress, van je thema en van een of meerdere van de plugins die je gebruikt? Vul dan bij de instellingen van de WordFence plugin je mailadres in. Nadeel: je krijgt best veel mailtjes. Voordeel: als je de mailtjes van WordFence opvolgt, blijft je website updated en goed beschermd tegen hackers.

Deze WordPress plugin met alle opties is op generatepress.com te koop voor ca. Bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van woocommerce wat er komt kijken bij het kiezen van een WordPress template. Aan het eind van de video zie je hoe de WordPress Customizer werkt.

Het Begint Met Een Thema

WordPress beveiligen tegen spam en hacks WordPress is een populair CMS en dat zorgt er helaas voor dat WordPress ook bij hackers en spammers favoriet doel. Toch raad ik je aan om het volgende te doen om je WordPress web site website bouwen beter te beveiligen tegen hacks en spam: Installeer de gratis plugin Antispam Bee om commentaarspam tegen te gaan.

Of schakel de functie uit die bezoekers de mogelijkheid geeft om reacties achter te laten op je WordPress blog . Een alternatief voor de Antispam Bee plugin is de Akismet plugin. Deze plugin is gemaakt door de maker van WordPress en magazine WordPress hosting je free of charge gebruikten op je niet-commerciële WordPress web site. Kies een andere gebruikersnaam dan ‘admin’ voor je WordPress web site. Kies een moeilijk wachtwoord.

Waar Koop Je Een Premium WordPress Thema?

Sinds WordPress versie four.three geeft WordPress zelf suggesties voor moeilijke wachtwoorden. Installeer de WordFence beveiligingsplugin. Deze plugin blokkeert onder andere de toegang voor computer systems die onrechtmatig proberen in te loggen in WordPress. Je hoeft na de installatie van deze plugin verder niets in te stellen.