Wat Is WordPress?

11 maart 2023 Uit Door partypress

Je website is bijvoorbeeld nog niet af. Maar ook als je bezig bent om de laatste teksten aan te passen, heb je liever niet dat je bezoekers dat zien als je nog niet klaar bent. Er zijn verschillende manieren om je WordPress web site website bouwen of normale web site tijdelijk offline te halen. En je bezoekers een tijdelijke onderhoudspagina te laten zien waar je laat weten dat je bezig bent met het onderhoud van je web site.

De makkelijkste manier om je wordpress web site tijdelijk offline te zetten, is door een plugin te installeren. Er zijn verschillende plugins die dit voor je kunnen doen.

Ontwerp Tips Website Continues: Lees Mijn Blog

We kunnen blind uit de voeten met WordPress-themes en -plugins, beveiliging, onderhoud en internet hosting. Development, onderhoud én hosting Je website is techniek, advertising, strategie, design en content material. Zoek je ook andere specialisten? Verder praten over WordPress?

Site Offline or Coming Soon —Deze plugin zorgt je ervoor dat je WordPress web site in offline mode kan worden gezet. Maar als beheerder kun je gewoon verder blijven werken aan je website. Je website bezoekers zullen dan een aangepaste pagina zien die je kan aanpassen naar jouw stijl. Een ander mogelijkheid is om een coming soon pagina te laten zien.

Allemaal doen deze plugins ongeveer hetzelfde en dat is een website offline wordpress webshop halen. Het hangt ervan af hoeveel functie je nodig hebt, voor welke plugin je kiest.

Eindeloos Veel Mogelijkheden Met De WordPress Toolkit

Dat kan als het een nieuwe web site is. WP Maintenance Mode—De WP Maintenance Mode heeft verschillende additional functies naast de mogelijkheid om een web site uit de lucht te halen.

Laten we dan kennismaken, bij ons in Nijmegen of bij jou op locatie. Neem contact op Bel mij terug WordPress web site WordPress hosting offline zetten Er zijn natuurlijk genoeg redenen om je web site even offline te halen.