Voorbeelden Van Professionele Magento 1 En Magento 2 Webshops

28 april 2022 Uit Door partypress

Kortom: Magento is hét webshopplatform voor grotere webshops of voor webshopeigenaren met e-commerce groeiambities. Het is zelfs mogelijk om meerdere webshops te beheren in één backend.

Het platform biedt je de mogelijkheid om verschillende product templates per productgroep in te richten en de categoriestructuur is goed te beheren. Ook voor het managen van je voorraad is Magento ideaal. Je kunt het systeem koppelen aan meerdere kassasystemen.

Zo behoud je het overzicht als je dezelfde voorraad wilt gebruiken voor zowel je webshop als je fysieke winkel. Het platform kan bovendien gekoppeld worden aan allerlei administratiepakketten en service and fee magento hosting providers.

We hebben ook de nadelen voor je op een rij gezet, maar natuurlijk wel inclusief de oplossingen. Robert GerritsenKorte lijnen, duidelijk en snel! Lars van TongerenProfessioneel en conversie gericht design! Nadelen van een Magento webshop Zoals gezegd, brengt een Magento webwinkel ook enkele nadelen met zich mee.

Een Nieuwe Webshop: Lightspeed Of Magento?

Naast dat we een webshop geheel op maat kunnen maken, is het ook mogelijk om een Magento themawebshop te kiezen. Met een Magento 2 themawebshop van Best4u heb je gemakkelijk en snel een nieuwe webshop online.

  • Binnen 1 week bent u on-line en dit alles al vanaf slechts € 495,00.
  • WebshopsMagento webshopMaatwerk Magento 2 webshops en online omgevingen die voldoen aan jouw wensen en die van de doelgroep.
  • Magento B2B webshopGericht op de zakelijke markt?

En SAM Design kan een web site in dit CMS naadloos laten aansluiten op uw wensen, visie en bedrijfsfilosofie. Een echte on-line reproductie van uw fysieke bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een Magento webshop door onze website magento bouwers? Werkzaam door heel Nederland: Webdesign Alphen aan den Rijn

Deze bedragen vallen in de praktijk gelukkig zeer mee. Ook is er geen assist vanuit Magento zelf. Wanneer u bijvoorbeeld met bugs in de webwinkel te maken hebt, zal je hier een externe partij voor in moeten schakelen, of zelf aan de slag moeten gaan. Behalve het enorme forum kun je gelukkig wel relatief goedkope onderhoudscontracten afsluiten met een Magento specialist. Al met al is Magento een prachtig CMS voor het maken van een professionele webshop.

© Website ontwikkeld door SAM Online Marketing & Webdesign | Sitemap – Algemene voorwaarden – Cookie verklaring – Privacy verklaring Magento webshop laten maken door Best4u Magento is het meest gebruikte open supply webwinkel platform in Nederland.

Toch is er geen daarvan onoplosbaar voor onze Magento bouwers. Allereerst is dit CMS, mede door de complexiteit van het systeem, een zeer zwaar programma. Hierdoor moet de web site bij voorkeur op een aparte server staan om niet te traag te worden, wat de prijs ietwat op kan drijven.

Het platform is zeer zoekmachine- en conversie vriendelijk ingericht en heeft honderden plugins en templates beschikbaar. Zowel kleine als grote bedrijven zijn gebaat bij Magento als platform, want de duizenden free of charge en betaalde extensies bieden voor elk probleem een oplossing. Breid je webshop gemakkelijk uit met Magento Bied je je klanten een uitgebreide keuze in productcategorieën en -soorten, dan ben je absoluut gebaat bij de uitgebreide opzet van Magento.