Enterprise WordPress Webshop Met Woocommerce

19 april 2010 Uit Door partypress

We zijn elke werkdag bereikbaar voor je om te ondersteunen of te sparren over vraagstukken. Dan staan we gewoon 24 uur per dag voor je klaar.

Hierdoor wordt adverteren effectiever omdat Facebook effectievere doelgroepen kan samenstellen en gerichter producten kan tonen aan je doelgroep. Er zijn ook veel plugins beschikbaar die jouw Woocommerce webshop aan Facebook koppelen. Ik raad je aan die niet te gebruiken en gewoon de optie in Woocommerce te gebruiken. Dit is beste en meest eenvoudige integratie die er voor je webshop is.

Deze verwerkt het designteam in samenwerking met advertising in wireframes. Dat zijn functionele blauwdrukken van elk soort pagina van de webshop. Als je een stijlhandboek WordPress hosting hebt, ontvangen we deze graag. We zochten een partij die onze webshop kon koppelen aan onze SnelStart-administratie. We kende S for Software al en hadden goede ervaringen bij hen.

Woocommerce Webshop Ontwikkeling

Ook wanneer je plugins wil koppelen om je webshop uit te breiden met functies en/of design. Bijvoorbeeld productvergelijking of een wishlist.

  • Als je 1 of 2 keer een product hebt ingevoerd dan weet je precies wat je waar kan vinden.
  • Hieronder enkele zeer gebruiksvriendelijke plugins die helpen met betrekking tot de bestellingen en de verschillende mogelijkheden.

Of een web site met een webshop, maar internet wat je wilt. In ieder geval komt alles vanuit één gebruiksvriendelijk systeem en het contentbeheer is makkelijk en intuïtief. Ook de volgende punten maken dat WooCommerce zo populair is. Er waren al meerdere webshopsystemen beschikbaar binnen WordPress, maar bij de ontwikkelaars van WordPress is WooCommerce verreweg favoriet. De cijfers opGoogle Trendswijzen er duidelijk op dat WooCommerce Magento wellicht snel voorbij zal gaan in populariteit. Als je na de livegang nog aanpassingen wil laten doen, gebruik je hiervoor ons on-line ticketsysteem. Hierin zet je de opdracht uit en hierin communiceren we over de voortgang.

Je bent in principe klaar met de Wizard en je kunt nu aan de slag met je webwinkel. In deze stap kun je eenvoudig website bouwen de vervolgstappen nemen. Je kunt terug naar het WordPress dashboard of je kunt nu meteen een product aanmaken.

Daarbij kunnen plugins je webshop behoorlijk vertragen. Door Facebook op deze manier te koppelen aan je webshop geef je Facebook precies wat ze nodig heeft om zo effectief mogelijk te adverteren. Dat komt doordat de juiste informatie zoals klantdata, aankopen en omzet wordt doorgegeven. Hiermee kan je binnen advertentiecampagnes veel beter sturen op resultaat. Je kunt nu zelfs inzien hoeveel omzet een bepaalde campagne, doelgroep of advertentie oplevert en daar je advertentiebudget op sturen.

Het systeem kent dan ook een limiet qua capaciteit (denk bijv. aan de hoeveelheid producten). website maken Namelijk de toegang tot alle mogelijke opties die WordPress te bieden heeft.

In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce. Omdat iedere situatie anders is, vereist ieder project een individuele aanpak. De mogelijkheid bestaat bij beide platformen om je webshop te koppelen aan je account in Google Merchant Center.

Een bestelling uit de Woocommerce webwinkel wordt doorgezet naar een Exact Online factuur, bestelling of verkoopboeking. De gewenste optie kun je instellen via tab Configuratie van het dashboard. Er is zelfs de mogelijkheid om directe verkoopfacturen aan te laten maken in Exact Online. Deze optie kun je niet instellen by way of het dashboard – dat zorgt voor teveel verwarring – maar je kunt hem wel bij ons aanvragen. Daarnaast is de software program van zichzelf al gebruiksvriendelijk. En omdat de ecommerce-plugin gratis is, zorgt dit ervoor dat je kosteloos de mogelijkheden van een webwinkel kunt verkennen.

Met $99,00 per jaar is deze plugin niet erg voordelig, maar veel webshops hebben deze investering snel terugverdient. Heeft je webshop veel producten en hebben deze de meest verschillende eigenschappen die een klant kan kiezen? De standaard filters in WooCommerce bieden deze functies, maar de prestaties zijn niet voldoende voor grotere outlets. FacetWP biedt filterfuncties zoals je deze kent vanuit de grote webshops. Wil je naast de standaard e-mails die through WooCommerce worden verstuurd een PDF factuur of pakbon gebruiken, dan is deze WooCommerce plugin dé oplossing. Met de gratis versie beschik je al over de belangrijkste functies. Dan kan je kiezen voor de Pro versie of de template extensie.

Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google en direct klaar voor om ingezet te worden. Meer informatie over WordPress, neem dan contact op. Een webshop met WooCommerce is dankzij WordPress snel, eenvoudig en bovenal zeer kostenefficiënt.

We zijn alweer aangekomen bij de laatste stap van deze WooCommerce handleiding. Ik gaf al aan de WordPress WooCommerce een plugin is. Dat houdt in dat het een extensie is op je gewone WordPress website. Dat betekent niet per se dat je huidige WordPress-website in één keer omgetoverd kan worden tot een WordPress webshop. Er zijn namelijk specifieke thema’s en plugins die gemaakt zijn voor WooCommerce. Je website krijgt zo een webshop look-and-feel en je hebt eigenschappen voor WooCommerce tot je beschikking die je bij een regulier thema niet krijgt. Nu is het tijd om het uiterlijk en de menu’s van je nieuwe webshop in te stellen.