2 11 Woocommerce Winkelmeldingen, Catalogusweergave En Productafbeeldingen Beheren

13 april 2010 Uit Door partypress

Heb je nu een web site voor je bedrijf, en denk je er over na om op diezelfde website ook producten on-line te gaan verkopen? Of wellicht wil je een geheel nieuwe webshop starten? Veel mensen kijken hier tegenop, en weten niet hoe relatief makkelijk dat eigenlijk is. Voor WordPress web sites is er de WooCommerce plugin beschikbaar, waarmee je webshopfuncties aan een WordPress web site toevoegt.

Meer verkopen doen, rechtstreeks vanaf jouw Facebookpagina? Het mooie aan deze plugin is dat deze plugin ook nog eens statistieken bijhoudt. Zo kun je zien op welk product de meeste mensen aan het wachten zijn. Door dit inzicht kun je er rekening mee houden bij het inkopen van nieuwe producten. Door deze reminder te sturen zul je ervaren dat een groter share van je klanten een evaluation zullen achterlaten.

In de afbeelding kan je zien dat het logo en het menu nauwelijks zichtbaar is op deze pagina. Ik heb net zelf de hele lijst langsgelopen en ik heb besloten om meer dan 95% zo te laten. En zo ziet de productpagina die we al gemaakt hebben eruit. Na het installeren van de demo-content keek ik even op mijn website.

Dit regel je dus niet in WooCommerce, maar in de WordPress instellingen zelf. Voor de zoekmachine denk je ook nog aan je robots.txt, de sitemaps en is o.a. Bekijk verder andere suggestions voorzoekmachine optimalisatie in dit uitgebreide artikel.

De eerste versie van WooCommerce stamt uit 2008. Met deze plugin was het mogelijk om op je WordPress web site een simpele webwinkel te draaien. Het gebruiksgemak van het CMS in combinatie met de features van een e-commerce systeem. Met Managed Webshop Hosting van Caveo garanderen wij een veilige en geoptimaliseerde server omgeving.

WordPress Webshop Maken In 10 Stappen

Beheer je shop eenvoudig met meerdere gebruikers vanuit rollen met verschillende gebruikersrechten. We hopen dat alles gelukt is en je direct verder kunt. Mocht je toch ergens niet uitkomen of een vraag hebben, dan kunnen onze blije helpers van de free of charge servicedesk je altijd helpen. Bij Zone naam voer je bijvoorbeeld Verzendenin en vervolgens kies je bij Regio’s in gebieden Nederland of eventueel de andere landen waarin je wilt verzenden. Houd je klanten op de hoogte met branded tracking pagina’s en automatische e-mails.

Op een professionele manier producten aanbieden en verkopen through je WordPress Website? Dat kan met WooCommerce, wereldwijd het meest gebruikte webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Hierin denken we graag met je mee zodat jij jouw webshop succesvol kunt managen. De integratie van Woocommerce met een WordPress webshop wowerd eerder al beschreven als een belangrijk pluspunt voor de webwinkel software van Woothemes. Door de koppeling met WordPress is Woocommerce verzekerd van miljoenen gebruikers en builders die dagelijks actief gebruik maken van het platform. Er zijn talloze plugins binnen WordPress die je kunt installeren, maar lang niet alle oplossingen zijn goed of veilig.

Ziet er prima uit, maar ik ben wel benieuwd of ik meerdere producten naast elkaar kan zetten. Op deze methode kan je ook een aside menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens ‘footer’ aanvinken).

Volg Ons Op Fb

Het gebruik van categorieën biedt een duidelijk overzicht, zowel voor de klant als beheerder. Zo gebruiken wij hier als voorbeeld de categorieën ‘T-shirts’, ‘Accessoires’ en ‘Hoodies’. Beter inzicht te krijgen in producten en klanten.

De koppelingen van Silvasoft en e-Boekhouden.nl kun je free of charge downloaden uit de WordPress plugin retailer. Het is mogelijk om een van de gratis website bouwen thema’s te gebruiken, maar die zijn meestal matig uitgewerkt.

Een koppeling tussen uw webshop en SnelStart-administratie verhelpt dit probleem. Bespaar kostbare tijd en verhoog de nauwkeurigheid van uw productaanbod. ChannelEngine plaatst uw producten op online marketplaces, rechtstreeks vanuit uw WooCommerce webshop.

  • Magento voelt meer gericht op ontwikkelaars dan gewone gebruikers door de lastigere leercurve.
  • Vanuit het dashboard kun je eenvoudig de PHP versie voor elke individuele WordPress web site aanpassen.
  • Woocommerce is gebaseerd op het open supply pakket WordPress wat wereldwijd 57% van alle websites mogelijk maakt. [newline]Het is laagdrempelig en een typisch pakket voor retail.
  • Verbind uw WooCommerce webshop met ChannelEngine through onze free of charge plugin.
  • U bepaalt wat uw klanten kunnen kiezen, en welke kosten er eventueel aan zijn verbonden.
  • Het is ingebouwd in je webwinkel en de klant kan rechtstreeks daaruit zijn account beheren.

Uitbreidingen als een CDN zijn geen uitzondering voor optimaal resultaat. Je voorbeeld ziet er mooi uit dit is alleen niet realiseerbaar met de normale standaard instellingen van deze plugin. Er moet ook nog wel wat programmering plaats vinden.

Tot slot is alles mogelijk door de eenvoud van het WordPress CMS, of je nu een customized made design of mooie template wilt gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je snel een professioneel uitziende webshop in woocommerce kunt opzetten. Een basisinstallatie van WordPress is voldoende om te starten met WooCommerce. De combinatie WordPress-WooCommerce heeft een voordeel, namelijk de schaalbaarheid van het systeem.

Bij tabje Verzending kun je eventueel nog aangeven dat dit betreffende product een andere verzendklasse heeft, bijvoorbeeld voor brievenbuspakketjes. Hiermee kun je minder verzendkosten in rekening brengen voor die specifieke producten. De koppelingen zijn via webwinkelfacturen altijd 30 dagen free of charge uit te proberen. Om de integratie te kunnen gebruiken moet je dit opzetten binnen Rentman.Dit artikel neemt je door de stappen heen. Als je hulp nodig hebt staat ons assist WordPress hosting group voor je klaar. Pas je webshop aan zodat deze bij jouw merk en web site past en kies welke materialen je wilt tonen. Houd er rekening mee dat sommige applicaties die je voor Woocommerce kan kopen wel betaald zijn.

Wij werken sinds april dit jaar samen met B&S Media. De werkwijze van het bedrijf is erg professioneel. De aanpak voor onze web optimization & SEA is goed en duidelijk. De resultaten zijn tot nu toe ook goed en naar wens.