ᐅ Woocommerce Webshop

27 april 2022 Uit Door partypress

Ik ben jouw partner in crime voor WordPress web sites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress web sites – de perfecte combine tussen kant-en-klaar en maatwerk.

Een responsive thema previous zich automatisch aan aan het schermformaat van de gebruiker. Dit zorgt er voor dat je website of webshop er altijd goed uit ziet, ongeacht vanaf welk apparaat je webshop bezocht wordt.

Daarnaast biedt WordPress veel verschillende plug-in- en integratiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld betaalproviders zoals Mollie, Sisow of Klarna integreren? WooCommerceis een een plugin voorWordPresswaarmee je heel eenvoudig een webwinkel kunt opzetten. In 2017 draaide 28% van alle webwinkels wereldwijd op WordPress met WooCommerce.

De mogelijkheid tot uitbreiding is vooral te danken aan het enorme aanbod van zowel gratis als premium wordpress website plugins voor WooCommerce. Ook het toevoegen van verschillende betaalmogelijkheden is in WooCommerce relatief eenvoudig.

WordPress is een geweldig systeem om web sites mee te maken. Maar niet alleen web sites zijn makkelijk te maken met WordPress, ook het maken van een webshop is mogelijk. Het gemak van WordPress, met de geavanceerde mogelijkheden van een webshop. Je hebt veel tijd en moeite in je WordPress webshop geïnvesteerd, dus als je ziet dat het eenmaal goed begint te lopen is dat natuurlijk fantastisch. Dat gezegd moet je webshop wel voorbereid zijn op grotere bezoekersaantallen! Onze tips met betrekking tot je WordPress website uitbreiden als je webverkeer stijgt kunnen ook uitstekend worden toegepast op webshops.

Als je dus meerdere klassen hanteert belast je de klant niet met het hogere pakkettarief bij de bestelling van kleine producten. Zo vergroot je vervolgens de kans dat iemand tijdens het afrekenen niet afhaakt omdat de verzendkosten in relatie met het product te hoog zijn. Als je kleine gadgets verkoopt die door de brievenbus passen kun je er voor kiezen om een extra verzendklasse aan te maken voor een briefpakket. Als je bijvoorbeeld een USB kabel gaat verzenden past deze meestal door de brievenbus en zijn de verzendkosten daardoor goedkoper. Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden.

Dit is mogelijk de beste Google Analytics plugin voor WordPress webshops met WooCommerce. In deze plug-in zit namelijk enhanced eCommerce monitoring, zodat je eenvoudig jouw eCommerce data kunt inlezen. Als je een WordPress webshop hebt zijn er numerous dingen die je kan doen om het aantal klanten dat je elke dag krijgt te verhogen. Je wilt namelijk jouw web site bezoekers aansporen om actie te ondernemen, zodat ze dus ‘converteren’ .

Maar Hoeveel Producten Kunnen Er Nou In Woocommerce?

Onze kennis van techniek èn on-line advertising zorgt voor praktische en helder adviezen. De conversieratio van een website wordt bepaald door kleine zaken. De kleur of positie van een button kan al een groot verschil maken. Je wilt daarom niet afhankelijk zijn van standaard templates. Wij bieden klanten deze vrijheid en een gedegen advies. Een eigen ontwerp zodat je optimaal kunt presteren.

Ook voor Jigoshop heeft Pronamic een plugin gemaakt waarmee je iDeal als betaalmogelijkheid kunt toevoegen. Easy Digital Downloads Easy Digital Downloads is een eenvoudige plugin voor het beheren en verkopen van digitale producten op WordPress. Ondanks dat dit ook mogelijk is met WooCommerce, heeft deze plugin meer functionaliteiten voor digitale verkoop en is de interface veel strakker.

De belangrijkste keuze is of je gebruik gaat maken van een bestaand thema of dat je voor een WooCommerce maatwerk webshop kiest, die vanaf de grond opgebouwd wordt. De meeste startende webshops kunnen prima starten met een bestaand template dat aangepast is naar de huisstijl van het bedrijf qua functionaliteit en uitstraling. Zoals je misschien weet hosten wij bijna al onze web sites en webshops op kwalitatief hoogwaardige WordPress internet hosting. Mocht je hier meer over willen weten stuur ons dan gewoon een berichtje op -design.nl.

We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten om je store te gaan vullen en in te gaan richten. Je hebt dan wel de shopfunctionaliteiten nodig, anders kom je niet zo ver!

  • Ik zou graag willen weten hoe ik op mijn web site de producten in een categorie kan zetten , ze staan nu in het kopje winkel maar wil ze in een aparte kopje zetten.
  • We raden je aan om naar het programma en de leerdoelen te kijken.
  • Net als professionele afnemers raakt ook de huidige consument steeds meer en beter vertrouwd met de voordelen van on-line winkelen.
  • WordPress is niet geschikt voor een webshop met duizenden artikelen, maar voor een wat kleinere webshop is het prima te gebruiken.

De betaalde Pro versie van deze plugin biedt daarnaast further opties zoals het inzien van de aankoopgeschiedenis wordpress website en kortingen over bepaalde productcategorieën. De WordPress WooCommerce plugin kan behoorlijk veel vragen van je hostingserver.

Een importeur van Aziatische waren kiest voor een WordPress webshop met sfeervolle kleuren en exotische vormen. En een apotheek of shop met medische hulpmiddelen heeft het meeste aan een heldere, cleane website met een duidelijk gestructureerd overzicht van medicijnen. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een vrijblijvend maatwerkvoorstel, inclusief mogelijke planning.

Bij een webshop wil je natuurlijk wel dat je goed gaat scoren in Google en andere zoekmachines. Voor een WordPress webshop zijn plug-in’s beschikbaar die ideas per pagina geven wat je kunt verbeteren om hoger te scoren met je WordPress webshop. Sourcewp.com heeft hier een mooi artikel geschreven waarin een aantal van deze instruments vergeleken worden.

Hoe uitgebreid je je online webshop ook wil maken, Woocommerce is eenvoudig schaalbaar naar al je behoeften. Op dit second zijn er meer dan 350 uitbreidingen beschikbaar voor je webwinkel, en dit aantal groeit nog steeds. Voor de various WordPress hosting betaalmethoden zijn er verschillende plugins te verkrijgen. De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay.

In deze handleiding kies ik voor nu alleen fysieke producten. De overige zogeheten extensies kosten extra geld en ik heb deze handleiding gratis genoemd. In een later stadia van deze WordPress webshop tutorial ga ik ook een optie voor een obtain toevoegen.