Wist je dat Elrow dit weekend in NL is?

Wist je dat Elrow dit weekend in NL is?

1
90
0
vrijdag, 24 november 2017
Party Reports

Het Klokgebouw in Eindhoven wordt namelijk deze zaterdag omgebouwd tot een techno-speeltuin!

En dat komt omdat Elrow in het land is! Complete gekte is wat je te wachten staat.  We Are Electric zoomt zaterdag in op een gedeelte van de We Are Electric mix, namelijk house en techno.

Elrow
Het van origine Spaanse clubconcept elrow werd in 2010 opgericht in Barcelona en slaat de veren inmiddels uit naar meer dan 150 shows in 30 landen. Met permanente residenties in Ibiza, Madrid, Londen, Amsterdam en Antwerpen, festival hostings op verschillende continenten en tours langs steden als New York, Dubai en Sao Paolo is de organisatie tot een wereldspeler uitgegroeid dat zijn weerga niet kent. De innovatieve feesten gaan gepaard met gedetailleerde producties en interactieve performers in combinatie met de beste elektronische muziek. Een groot aantal thema’s en concepten passeren de revue waaronder ‘Nomads, Nuevo Mundo’, het Braziliaanse jungle carnaval ‘Sambodromo Do Brasil’ en het kleurrijke ‘Bollywood

Eerdere edities
Een aantal maanden geleden kwam Elrow ook al naar ons land. Eerder kwam het al naar ADE en deed hostte het een stage op Mysteryland. Een aantal maanden geleden deed het concept de Maassilo in Rotterdam aan. Dat ging er zo aan toe:

Video of mQPWshw9ExA

Tickets kun je nog verkrijgbaar.

Genre: 

Source link

DJ MAG NL

DJ MAG NL

DJ Mag NL houdt haar lezers op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de Nederlandse dj en dance scene.

221 posts | 0 comments

http://djmag.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu