Kom behind the scenes bij Noisia’s ultieme show: Outer Edges

Kom behind the scenes bij Noisia’s ultieme show: Outer Edges

Like
82
0
dinsdag, 05 december 2017
Party Reports

In een videoserie krijg je een kijkje achter de schermen bij de Outer Edges Show van Noisia. Hoeveel voorbereiding zit er eigenlijk in? Gaat alles zonder slag of stoot? Hoe zit het met die visuals? En er zijn natuurlijk nog veel meer vragen!

De Outer Edges Show van Noisia is een van de meest spraakmakende shows die je gaat meemaken op dancegebied. Het trio uit Groningen kreeg veel goede recensies over deze speciale showcase en ging dan ook heel de wereld over. Nu is episode 2 beschikbaar. De eerste zie je hier.

Behind The Scenes
Een ding wat je ziet in deze serie is dat er veel mensen betrokken zijn bij het creatieproces. Je ziet niet vaak een dergelijke kijk achter de schermen. Als fan zie je de show alleen vanuit het publiek en krijg je weinig inzicht in hoe zulke shows tot stand komen. Dat is nu anders!

Outer Edges
De Outer Edges Show werd gepremiered tijdens het Tjechische Let It Roll Festival. Daarna begon het pas, want er volgden optreden op Sziget, Pukkelpop, Lowlands en SW4. Hun tour ging als een speer. Onder anderen shows in Londen en Amsterdam (Melkweg) waren in no-time uitverkocht.

In 2017 volgden shows op Glastonbury, Roskilde, Dour, Nass Festival, Exit en Dreambeach… Niet slecht! Veel van deze optredens zijn te zien in de volgende afleveringen van Behind Outer Edges. 

Video of DEkcE0Rm7tk

Beeld Rossumedia

Source link

DJ MAG NL

DJ MAG NL

DJ Mag NL houdt haar lezers op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in de Nederlandse dj en dance scene.

221 posts | 0 comments

http://djmag.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Menu